Pähkinäpastat ovat erittäin hienoksi jauhettujen paahdettujen pähkinöiden massaa.
Korkealaatuisia pähkinäpastojamme käytetään usein praliinitäytteiden, moussejen tai rapeiden kerrosten valmistuksessa kakuissa ja erityisesti jäätelön valmistuksessa.
Vaahterasiirappi valmistetaan sokerivaahteran puun mehusta.
Maku: hieman karamellinen – makea
Aroma: hieman karamellinen
Väri: meripihkanvärinen
Talven päättyessä puut alkavat kuljettaa kasvi-mehua juuristaan silmuun. Kerätty puunmehu suodatetaan ja puhdistetaan ensin, kunnes se tiivistetään edelleen prosessissa vaahterasiirapiksi.
Tässä prosessissa puunmehun luonnollinen sokeri karamellisoituu ja antaa siirapille sen ainutlaatuisen maun.
Toimitamme vaahterasiirappimme sekä luomu- että tavallisessa laadussa.